Printterimme värikasetti tyhjentyi ennätysvauhtia, mistä mahtaa johtua moinen... Juuri ja juuri sain printattua viimeiset tapetinpalat Lundbyyta varten. Käsittelyssä siis makuuhuoneen viereinen tila ylimmässä kerroksessa, johon tulee "hienompi" olohuone, tavallaan edustuskäyttöön, siinä missä pohjakerroksen oleskelutila on sitten rennompaa menoa varten.

Huoneessa oli alkuperäiset päällysteet, sinällään melko siistit mutta tylsät. Porraskaiteen irti repiminen oli tosin aiheuttanut tapettiin jonkun verran vaurioita. Lisäksi ikkunan viereen seinään oli joskus liimattu kiiltokuva kontaktimuovipäällysteellä, sen poistojäljet olivat surullista katsottavaa.

844429.jpg

844434.jpg

Uudet tapetit löytyivät taas tämän puodin valikoimista. Boordia tosin kavensin hieman, mutta muuten käytin ne sellaisenaan. Lattiakin on tapettikuvaa. Printterimusteen loppuminen sai aikaiseksi läikkiä lattiaan, mutta kelvannee, täytyy kehitellä siihen sitten matto =P Porraskaiteen olin maalannut ja lakannut aiemmin samalla kuin portaatkin, liimasin sen sitten paikalleen.

844457.jpg