Kun tänään tulin töistä kotiin, niin vastassa oli kaksi kuorellista yllätyksiä =)  Piristipä kummasti kuraista sadepäivää...

Tässä siis ensimmäisen SAY-vaihtoni ensimmäinen vastaanottamani yllätys SAY:ltani. Lähetys sisälsi tarvikkeita, jotta voisin viimein hurahtaa scrapbookingin ihmeelliseen maailmaan - pienen albumin, kauniita kuviopapereita, kukkaniittejä, kirjaintarroja sekä siroja ruusuja. (Stellaa kiinnostaa aina kaikki rapiseva, oli raukka ihan pettynyt kun ilkeänä piilotin ihanat juttuset pois sen käpälien ulottuvilta)
1213796.jpg

Toinen päivän yllätys oli Toveri Tammikuun kolmannen viikon postitus. Kuori oli hiukan revennyt auki, toivottavasti mitään ei ollut tipahtanut pois (joskin voi olla, että kissat olivat yrittäneet haukata kuoresta palasen). Kuoressa oli pieni muistikirjanen, valtaisa keko tuoksuvia teepusseja, nukkekotiin suloinen pieni dino ja laukku sekä kissa-aiheisia kiiltokuvia. Oon ihan varma, että mulla on ollut pienenä juuri tuollaisia kiiltokuvia, sen verran tutuilta näyttävät =)

1213802.jpg

Kiiiiiitoksia oikeinoikein paljon näistä piristyksistä, SAY ja Kettuemo =)