Selailin vanhoja postauksiani, ja huomasin täysin unohtaneeni tämän meemin...! Äkkiä sitten korjaamaan asia ja kuvaamaan ympäri kämppää, olenhan tänne muuttanut jo reilu kolme kuukautta sitten... Yritin malttaa viimeiseen asti kovin siivota kuvattavia kohteita, eli ne ovat nyt mahdollisimman luonnollisessa tilassa... sen vuoksi tuo otsikon varoitus, älkää kovasti järkyttykö, totuus on joskus melkoisen karu =D

1. Olohuoneen pöytä. Olohuoneessani ei ole varsinaista pöytää (paitsi tämä yhdistetty tietokone-näperryspöytä, mutta siitä jäljempänä), levitän kaiken tuohon sohvalle. Eiliseltä siihen on kerääntynyt neuletakki, kaukosäätimiä, Sairaanhoitaja-lehti (oli dippikipon alusena, vietimme kissojen kanssa mässyillan) sekä kissoille syötettyjä kermatoffeen murusia.
1289569.jpg

2. Mieluisin näpertelypaikkasi. No, tämä pöytä tässä - kuvassa näkyy ompelukone oheistarvikkeineen, tämä tietokone on pöydän toisessa päässä. Pöydän alla on Talo Aurinkoisen taustalevy, pienoisporakone sekä Stella. Kunhan hommaan jostain sieviä säilytyslaatikoita, jemmaan nukkekotisälän vaatehuoneen pohjalta sitten tuonne pöydän alle, paremmin tavoitettavaksi.
1289577.jpg

3. Eteinen. Eteisen matto on aina rutussa kissojen yörallin takia... Seinällä oleva maalaus on samaa sarjaa jäljempänä esitellyn kanssa, eli siis oma teokseni.
1289592.jpg

4. Sukkalaatikko. Ei siitä sen enempää =D
1289598.jpg

5. Jääkaapin sisältö. Olen tänään myöhemmin vasta menossa kauppaan, senpä vuoksi on hiukan väljää tuolla...! =D
1289609.jpg

6. Mieluisin taulu tms. kuva, joka on seinällä. Tämä pyöreä maalaus (akryyli pahville, halkaisija muutaman sentin vajaa metri), samoin kuin tosiaan eteisessä kiikkuva neliskulmainen, on osa taidenäyttelyäni vuodelta 1999. Silloinkin jo taiteilin kaikkea kissa-aiheista. Tämän maalauksen työnimi oli "A Life So Changed" (joo, olin teini silloin...) =D

1289618.jpg

Olipa hauskaa tämä =)