Monestakin syystä blogini päivitykset ovat hieman viivästyneet... (selitykset sensuroitu), mutta korjaanpa asian. Tässä siis myöhästyneet kiitokset kahdesta vaihtopostituksesta:

Ensiksi Toveri Maaliskuun kolmas lähetys Pirjolta. Postitus sisälsi kortin ja suklaan lisäksi erilaisia kuva- ja taustapapereita, kukkakuvioita ja niittejä sekä kauniin ruusutaulun - mukavaa, että lähettämilleni serveteille löytyi käyttöä =) Paljon kiitoksia näistä =)
1384095.jpg

SAY muisti minua maaliskuun ensimmäisellä lähetyksellä (tämäkin vaihto loppuaan kohti käy, nopeasti on mennyt). Lähetys sisälsi valtaisan määrän nukkekotiprinttejä, nukkekotiin tarvikkeita (mm. hajuvesipulloja, kakkuja ja kaksi kelkkaa) sekä kuviopapereita, muovinauhoja ja pääsiäiskorttitarvikkeita. Lisäksi kuoressa oli mystinen punapäällysteinen tulitikkuaski...

1384097.jpg

Tulitikkuaskista löytyi ihastuttava pienenpieni pääsiäiskoriste =) Valitettavasti kamerallani ei siitä tuon tarkempaa kuvaa saa... Samaan kuvaan tungin myös muutaman nukkekotikokoisen kakun ja hajuvesipullon tarkempaan esittelyyn.

1384102.jpg

Paljon kiitoksia näistä, SAY =) Oikein somia ja tarpeellisia yllätyksiä =) Kyselit nukkekotieni asukkaista - varsinaisesti nukkikseni eivät sijoitu mihinkään tiettyyn aikakauteen, teen niistä sellaisia "unelmakämppiä" fiilispohjalta, mikä omaa silmää miellyttää ja on somaa sekä jotenkin "näköistäni". Asukkaita niihin vielä keräilen, tällä hetkellä löytyvät Lundbyyn vielä nimeämätön naishenkilö, Pihla sekä Esmeralda. Talo Aurinkoiseen tulee aikanaan ainakin kahvila, ja sinne varmaankin töihin tässä postauksessa esiintyvä nukke. Kovin on naisvoittoista siis minikansani. Taisit, SAY, jossain vaiheessa kysellä toiveitani vielä näitä viimeisiä postituksia ajatellen, mutta enpä osaa edelleenkään mitään tarkkaa toivetta esittää - kovasti olen yllätyksistäsi pitänyt =) Ja ei, ei minulla ole pienintäkään aavistusta siitä, kuka olet, itse asiassa en ole mitenkään sitä edes yrittänyt selvittää - pysykööt yllätyksenä vaihdon loppuun asti =)