Pakettikortti salaisen leivontaystäväni paketista saapui eilen, mutta tänään pääsin paketin hakemaan. Olipa ihana yllätys tämä, suuret kiitokset, SLY =) Paketissa oli kortin lisäksi Marsipaani-ohjevihkonen, Wiener Nougat crushia, vihreää marsipaania, kaakaohalvaa, chilisuklaarouhetta sekä muffinssivuokia.

1554935.jpg

Aivan haltioissani ihailin tätä lahjaa, miten näistä nyt osaa päättää, mistä aloittaa? Juuri näitä ihanuuksia, mitä olin ihaillut kateudesta marsipaaninvihreänä muiden blogeissa... =) Ja lisäksi, mistä ihmeestä SLY tiesit, että olin monta kertaa kaihoisasti tuijotellut lähimarkettien maustehyllyjä, turhaan etsinyt tuota chilisuklaata?? Oliko mut nähty siellä, vai? =)

Muoks. Päätin aloittaa yhdistämällä halvan ja crushin - tein pikkuleipiä Merjan leivonta- ja askartelusivujen ohjeen mukaan. Helppo ja nopeatekoinen ohje, ja mikä tärkeintä, oikein mainioita pipareita tuli =)

Tänään posti toi tullessaan Toveri Toukokuun kolmannen lähetyksen Liisalta. Kuoressa oli kauniin kortin lisäksi arkki keijukuvia sekä toinen arkki, jonka kuvioista mulle tuli ensiksi mieleen nukkekodin boordit. Liisan mukaan nämä ovat nyt sitten niitä Tildoja. Ovatko tosiaan? Ovat sitten mun ekat Tildat <3 Paljon kiitoksia =)

1554991.jpg