(edellinen ja tämänhetkinen)

... nyt saatte olla musta oikein ylpeitä - minähän leivoin! Ja paljon kaikkea!

Lopputuloksena oli pääasiassa keittiön täydeltä vaniljakreemiä, mutta sen lisäksi pari pellillistä vaniljakreemitäytteistä pullaa. Mallia kurkkasin Hellapoliisilta, joskin säilykehedelmien sijaan ripottelin kreemin pinnalle piparminttuströsseliä. Valmis tuotos näytti suunnilleen tältä:
1863870.jpg

Mitä sitten, vaikka nämä ovat hiukan (?) rumia (strösseli näköjään sulaa uunissa... tjooh...) ja makuyhdistelmä pulla-piparminttu-vaniljakreemin yliannostus oli hiukan outo... Kuitenkin tärkeintä on, että olen innostunut leipomaan tavallista enemmän, kiitos näiden Leivontaystävä-vaihtojen =)

Mutta, eipä siinä edes vielä kaikki!

Samalla sotkemisella otin kaappiin kertyneet marsipaanit hyötykäyttöön (olikohan eka kerta ikinä, kun teen jotain marsipaanipäällysteistä?) ja leivoin täytekakun =) Alkuun pääsin Marien ohjeella, joskin melkoinen oma sävellys tästä tuli kuitenkin. Kääretorttupohjan palasista koottu, välissä myös reippaasti vaniljakreemiä sekä tuoreita mansikoita viipaleina. Päällys vaaleanpunaista marsipaania, reunoilla vaahdotettua mansikkakermaa. Päälle vielä pyörittelin punaisesta ja vihreästä marsipaanista mansikoita. Ja tomusokeripöllähdys saa kaiken näyttämään hienommalta =P

1863902.jpg

Maistui juuri niin vaaleanpunaiselta, kuin mitä näyttää =)