Vein tänään Tampereen Taito Shoppiin virkkaamani sytomyssyt - yhteensä niitä syntyi kuusi kappaletta. Kolme valkoista esittelin jo aiemmassa postauksessa, tässä sitten kolme hieman tummemmin sävyin. Mustaa ja punaista.

Ylimmän myssyn pohjana on Lankapirtin blogin perusohje, jossa vain hieman tekniikoilla leikin. Keskimmäinen perustuu myös samaan ohjeeseen, on vain tiiviimpää tuotosta. Alimmainen myssy perustuu MammaMyyn suosittuun Minttu-myssy -ohjeeseen. Koristetähdet olen muovaillut Cernit-massasta. Myssyt ovat kaikki puuvillalankaa, Novitan Kotiväkeä (keskimmäinen ja alin myssy) ja Tennesseetä (ylimmän myssyn punainen lanka) sekä jotain tunnistamatonta puuvillajämälankaa...

Jokaiseen myssyyn liitin mukaan lapun, jossa oli tiedot myssyn ympärysmitasta, materiaalista ja pesuohjeesta, tämän blogin osoitteesta sekä siitä, että myssyt saattavat sisältää kissankarvaa - täysin mahdotonta sen tarttumista oli kokonaan välttää, yritä nyt sitten virkata kissataloudessa ilman, että hellyydenkipeät karvapallot tunkevat syliin rapsutettaviksi... =)