Sainpa tässä illan mittaan puuskan näpertää hieman tavaraa Esmeraldan kukkapuotiin. Sovelsin samoja Niiskuneidin blogin ohjeita, joita olen ennenkin käyttänyt. Eli taas liimaa ja pienepieniä helmiä pitkin lattioita (vaikka kuinka yrittää olla varovainen niitten kanssa...)

869558.jpg 

Valmiit asetelmat näyttivät sitten tältä:

869566.jpg

Kaikki "ruukut" ovat kirpparilta rohmuttuja nyöristoppareita. Vaaleat kukat ovat kuivattuja korianterin kukintoja (ihan vahingossa lähti keittiömme ikkunalaudalla nuokkuva yrttipuska kukkaa pukkaamaan), ruusujen terälehdet ovat paperilävistäjällä silputtua kreppipaperia. Siniset kukinnot ovat niitä pieniä helmiä, kaikki vihreät osat ovat silkkikukkien ja kynttilämansettien osia. Mustavalkoinen karvakasa kukkien takana on meidän Stella, joka möksähti kiisteltyämme hetken (kumpikin tavallamme) siitä, saako nukkekodin kukkasilla leikkiä vai ei...

Samalla sotkemisella otin hyötykäyttöön tekeleen, josta piti tulla Esmeraldalle hattu, mutta siihen käyttöön siitä tuli liian suuri. Liimasin sen sitten täyteen silkkikukkasilppua:

869589.jpg