Viime viikon vietin reissussa, ja sillä aikaa oli postiluukku kolahdellut tiuhaan. Olin säkenöivällä logiikallani ajatellut, että kaikki on kunnossa kunhan huolehdin omat postitukseni ajoissa matkaan - vaan seurasihan siitä myös näiden mulle saapuvien yllätysten raportoinnissa viivettä. No, nyt sitten korjaan asian.

Salaisen Askarteluystäväni  lähettämä kuori sisälsi melkoisen nipun  askartelupapereita - kuviopapereita, läpinäkyviä papereita sekä 3D-arkkeja. Nyt voin harjoitella arkistoimista viime lähetyksen muovitaskukansioon =) Paljon kiitoksia kauniista lähetyksestä, SAY =) Eihän tässä mene enää kauaakaan kun tulee näille joulu-aiheisillekin käyttöä... =) Mukana tuli myös oikein sievä itse tehty kortti, tuo päällimmäinen kuvassa.
1853963.jpg

Muoks. Kuvasta ja kuvauksesta oli näköjään jäänyt pois ainakin yllätyskuoressa mukana ollut kukikas tagi-arkki. Sitä tämä on, kun hätäiseen touhottaa... Lisäänpä siitä kuvan nyt vielä erikseen. Samalla tuo SAY:n tekemä sievä kortti pääsee myös lähempään tarkasteluun =)

1854038.jpg


Salaisen Leivontaystäväni paketin hain tänään postista. Paketti oli jossain kuljetusvaiheessaan hieman ruttaantunut kulmastaan, joten postin tätin kanssa kurkimme varovasti, oliko sisältö mahdollisesti vaurioitunut. Onneksi vain pakkauslaatikko oli matkallaan kärsinyt, yllätykset sen sijaan tulivat perille täysin ehjinä.

1853966.jpg

Paketti sisälsi ihastuttavan lahjakassin, jonka sisältä paljastui Sallisen marsipaanikirjanen, kaksi pötköä marsipaania (punainen ja roosa), sieviä lautasliinoja, purkin vaniljakreemijauhetta, kaksi uutuuttaan kiiltävää lastaa (niin kiiltävää, että mun kameran kulmakin niistä heijastuu =D) sekä kätevän näköisen punaisen silikonilärpäkkeen, mikä sujautetaan kaulimen ympärille. Lahjakassissa kiikkuvassa kortissa SLY rohkaisi "Ja eikun harjoittelemaan", mikä on totta, ihan aloittelija kun edelleen olen tässä touhussa. Mutta paljon kiitoksia, SLY, tästä inspiroivasta yllätyksestä =)