Tämäkin blogipäivitys liittyy Facebook-postauksissa tammikuussa levinneeseen haasteeseen:

"Osallistun luovuuteen kannustavaan käsityöhaasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin 5 ensimmäiselle kommentoijalle. Teidän täytyy luvata kopioida tämä omaan päivitykseenne ja luvata samoin. Siis tavara/lahja tehdään itse & toimitetaan vuoden 2011 aikana. Lähdetkö mukaan?"

Heinäkuussa vielä tuntui siltä, että aikaa on runsain mitoin, nyt syksymmällä tuntuu enemmänkin siltä, että toteutuksessa tulee melkoinen kiire (lisää tähän pitkä lista tekijöitä, jotka hidastavat ja haittaavat käsityöharrastuksia). No, neljästä luvatusta lahjasta kolmas on nyt tehty ja perille toimitettu:

Näiden sukkien ohje on Joridilta, juuri tuon pikku neuleohjekaupan vuoksi opettelin käyttämään PayPal-tiliä =) Lankana on Viking Vilma, sinistä ja mustaa.

Iloitsenpa tässä samalla myös toista shoppailua, nimittäin bongasin Chocolatecircuksen Minjan Akrobaatti-puodista kauniita kortteja ja kiireen vilkkaa sitten tilasin viimeiset kaksi pakkausta. Ovat nämä vaan niin kauniita <3 Raaskiiko edes käyttää? (no, yhdestä tuli synttärionnittelukortti. Mutta onneksi on itsellä vielä toinen samanlainen siitäkin.. =P)