Hiljaiselon keskellä jotain on tullut valmiiksi:

Kokeilin erästä Ravelrysta löytynyttä ohjetta - muistaakseni ensimmäinen kerta, kun virkkasin englanniksi. Tästä piti tulla käsine, mutta ohuella langalla ja pikkuruisella koukulla siitä tuli käsineeksi aivan liian pieni. No, tekniikkaharjoitushan se oli muutenkin. Ompelin sitten peukaloaukon kiinni, vuoritin satiinin tyyppisellä kankaalla ja kas - Barbie-nukellani on uusi hellemekko =)

Milla Paloniemen blogin erään postauksen inspiroimana shoppailin tavallisia, mustia trikootoppeja ja kuvioin ne käyttämällä perunasta kaiverrettua leimasinta sekä kangasväriä. Kyllä, edelleen omistan vain yhtä kangasväriä, hopeista. Kyllä, näitä hopeisia tähtiä olen painanut kankaalle jo jonkun verran - ehkä vielä joskus laajennan kangasvärivalikoimaa ja monipuolistan kuvioita... Mutta siitä huolimatta olen ihan tyytyväinen näihin =)

Pyynnöstä neuloin ystävälleni tumpukkeet lämmittämään kylminä päivinä (niin, ensi talvi tulee aikanaan) valokuvatessa palelevia käsiä. Malli näissä on oma, joskin tuon pitsikuvion lainasin MadeByMyself-blogin Omppu-huivista. Saman ohjeen mukaan olin itsekin aikoinaan neulonut huivin. Näissä tumpukkeissa lankana on musta (kuva vääristää väriä) Novita Tennessee, lankaa kului näihin vain puoli kerää.