Osallistuin hiljattain vaihtoon nimeltä KierrätysKassi Kaverille, eli KKK. Inspiraatio kassin tekemiseen iski melkein heti osallistumisen jälkeen, joten en lopputuotosta suunnitellut erityisesti kenellekään osoitetuksi. Valmis kassi ehti sitten kiikkua tuossa ovessa tovin ennen kuin sain ringin parini tiedot. Nyt on sitten kassi saanut uuden kodin Ninnun luota, joten kuviakin uskaltaa julkaista.

2020768.jpg

Vaihdon tarkoituksena oli tehdä kassi jostain kierrätysmateriaalista. Valitsin tähän materiaaliksi joskus aikoinaan kirpputorilta löytämäni pyöreän, hapsureunaisen pöytäliinan. Siitä siis hurautin ompelukoneella kassin hihnoineen ja hapsuineen.

2020782.jpg

Koristelut tein kangasvärillä. Tähtikuvioita varten raaputtelin perunasta leimasimen (käyttämäni peruna oli luomuperuna, tuossa vaiheessa vielä käyttämätön, ei siis kierrätetty, mutta laitoin sen käytön jälkeen biojätteeseen...). Kassin toiselle puolelle tuhersin samalla kangasvärillä tekstin, joka meni suunnilleen näin: "Good friends are like stars - you don't always see them, but you know they are always there".

Nukkekotinäpertelyni on taas tauolla. Syynä on tämä vuodenaika - joululahjaprojektit ja erityisesti Pienten ilojen joulukalenteri työllistävät tehokkaasti.