Siihen mennessä, kun olin eilen illalla nämä saanut valmiiksi, oli ilta hämärtynyt sen verran, ettei näiden valokuvaamisesta tullut mitään. Nyt aamusella sitten paremmassa valossa.

1250226259_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Halusin tehdä lipaston, mutta en halunnut jämähtää taas samanlaisiin kyhäelmiin kuin mitä yleensä teen. Niinpä printtasin tältä sivustolta tämän kuvan ja käytin sitä kaavana. Suurensin sitä tosin ensin reippaasti ja tein siitä korkeamman, niin että laatikoiden päällä olisi ollut vielä nuo avohyllyt. Materiaalina käytin pahvia. (kollegat rakkaat, tämän vuoksi pyydän aina jemmaamaan mulle avolehtiöiden taustapahvit... =P) Kokoon kasattuna se ei kuitenkaan ihan tuntunut toimivan tuohon eteistilaan. Purin sen sitten kahteen erilliseen osaan. Mutta hei, kaavojen ansiosta tuossa lipastossa on ihan oikeat, avattavat laatikot =)

Kissan raapimispuuta varten taittelin pahvista tuollaisen 3x3x2,5cm kokoisen rasian ja päällystin sen materiaalilla, joka ilmeisesti oli tarkoitettu nukkekodin kokolattiamatoksi (olin sen saanut jostain Huutonetin kautta hankkimastani materiaalipaketista). Laatikon kannen läpi tökkäsin puutikun pätkän, jonka sitten päällystin juuttinarulla. Ylätasosta roikkuu langassa palanen huovutusvillaa.

Jotain tuolta silti vielä puuttuu... tauluja? Peili? Huonekasveja? Katotaan nyt... =)