Ensimmäinen SAY-vaihtoni, SAY4, on nyt sitten omalta osaltani suoritettu loppuun. Hurjan äkkiä meni tämäkin, vaikka toisaalta vaihdon alusta tuntuu olevan pieni ikuisuus... Itse olen jo asianmukaisesti paljastunut, minulta sai SAY-yllätyksiä Lellu.

Viimeisen SAY-yllätykseni vastaanotin tänään (oma aikatauluni mahdollisesti tätä viivästytti). Onpa tosiaan sääli, että loppui tämä vaihto, niin hyvin SAY:ni on tässä matkan varrella ottanut huomioon nukkisinnostukseni =) Vielä kun jostain irtoaisi aikaa ja virtaa kertyneitä ihanuuksia hyödyntää... Tällä kertaa kuori sisäsi kaikenlaista kivaa nukkiksen kukka-askarteluja varten, pussillisen nukkekotisälää (mm. kirjoja, kissoja ja pehmoeläimiä) sekä nukkikseen aterimia (erityiskiitos niistä, Talo Aurinkoiseen  tulevaan kahvilaan päätyvät aikanaan). Lisäksi mukana oli kissa-aiheinen jääkaappimagneetti sekä ääriviiva- ja kissatarroja sekä askartelukuvioita, vaikkapa kortteihin käytän ne.

(pahoitteluja epäselvästä kuvasta...)

1428499.jpg

Koska tämä tosiaan oli viimeinen lähetys, sisälsi yllätys myös paljastuksen - SAY:ni oli siis Saana. Eipä sitten muuta näiltä tiimoilta kuin suuret kiitokset ja halaukset vielä kerran Saanalle hyvin sujuneesta SAY-vaihdosta =)