Tilaustyö on tämä, pyyntönä oli tehdä hattu joka on "ns. porkkana", muuten sain vapaat kädet toteutuksen suhteen. (mun sotkuiset hiukset eivät edelleenkään ole näissä kuvissa oleellinen asia...)



Hattuun tärväytyi neljä ja puoli 50 gramman kerää oranssia SandnesGarnin Easya. Eipä ollut ihan helppo juttu sitä lankaa metsästää, ilmeisesti olen maailman ainoa joka kaipaa kesäkuussa paksua, oranssia villalankaa... =P 8 mm:n kudinpuikoilla tuon väänsin ja huovutin pyykkikoneessa. Vihreän rimpsun virkkasin 3,5 mm:n koukulla. Vihreä lanka lienee pätkävärjättyä Seitsemääveljestä (mistä lie villasukkaprojektista jäänyt jämäpätkä). Taustalla oleva, osittain näkyvä maalaus on muuten omani suunnilleen kymmenen vuoden takaa.

Vielä sama pipo ilman mua ja sivusuunnasta - ei siis ole mikään tonttulakki. Mittakaavatikkuaski tässä kuvassa, varmuuden vuoksi.



Muoks. Neulahuovutin tähän sitten tilaajan pyynnöstä vielä mustia viiruja, enemmän porkkanamaista tuntua =) Siitä mulla ei ole kuvaa. Pipo on nyt myyty.