Tammikuussa Facebookissa levisi tällainen statusteksti:

"Osallistun luovuuteen kannustavaan käsityöhaasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin 5 ensimmäiselle kommentoijalle. Teidän täytyy luvata kopioida tämä omaan päivitykseenne ja luvata samoin. Siis tavara/lahja tehdään itse & toimitetaan vuoden 2011 aikana. Lähdetkö mukaan?"

Sain omalle Facebook-seinälleni neljä kommentoijaa. Vaikka koko vuosi on aikaa, niin olen nyt toimittanut kaksi yllätystä ja kaksi on  vielä toteutuksessa (toinen valmistumassa, toisesta suunnitelmat tehty). Tässäpä nämä kaksi ensimmäistä:

Yllätys, joka sisälsi kaksi yllätystä; neulahuovutettu kisu sekä helmistä punottu lisko.

Toisesta yllätyksestä on hiukan enemmän kuvia. Virkkasin pienen pussukan, ohje siihen oli Knitting-lehden January 2008 -numerosta. Lankana Marks & Kattens -luomupuuvillalanka. Vuoritin pussukan kirpparilta löytyneen tilkkupussin tilkkuja käyttäen. Pussukan lukko on ostettu Sinellistä.

Pussukka ja sen uusi, tyytyväinen omistaja:

Laitan nyt tähän samaan postaukseen tämänkin - jonkin aikaa sitten töissä koristelin kangaskassin maalaamalla erilaisin kangasvärein. Olin lopputulokseen niin tyytyväinen, että lainasin kassia kotiin valokuvausta varten (vein sen sitten takaisin... =P ) Kyllä, kangasvärejä pitäisi tosiaan hankkia omiin varastoihin myös, sen verran mukavaa oli maalata kankaalle...